AmeeZing Venray 2022

Stel je voor…
Een zwoele zomeravond, samen met vrienden, buren en stadsgenoten op het Schouwburgplein van Venray uit volle borst meezingen met Close Harmony Group Confetti op livemuziek van ons, Bigband Flavour.

Bloed, zweet en tranen…, Ich bin wie du…, My way…, en nog veel meer!
En er mag gedanst worden, dus doe mee met het eerste meezingfestijn in de verre omgeving van Venray.

Wat kun je verwachten?
Wij verzorgen de muziek van de leukste nationale en internationale nummers en jullie als publiek verzorgen (mede) de zang. Ken je de tekst niet? Wees gerust, wij zorgen dat je op grote projectieschermen de songteksten ziet of een boekje met alle songteksten hebt, zodat het meezingen feilloos verloopt. De presentatie van deze avond is in handen van Davey Janssen en Kyra Zegers. Onder een parasol en het genot van een lekker drankje gaan we met z’n allen dus helemaal los!

Dit meezing-festijn is gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk, dus we zien je graag op zaterdagavond 3 september 2022, daar op het plein. Na het zingen wordt de avond muzikaal verzorgd door DJ Leon Aarts.

Meer informatie kun je hier vinden, onder andere over hoe je vriend van dit evenement kunt worden met de AmeeZing Friend voucher!

De AmeeZing Friend voucher is op zaterdag 3 september in te wisselen bij de theaterkassa van Schouwburg Venray voor maar liefst 5 consumptiebonnen die tijdens AmeeZing geldig zijn. Daarnaast heb je met je voucher een lot in handen voor de loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Elke week zullen we hieronder een partner van de AmeeZing loterij uitlichten.

De AmeeZing Friend Voucher is verkrijgbaar bij leden van Bigband Flavour en Close Harmony Group Confetti of via schouwburgvenray.nl.

Hieronder al onze loterijpartners die de volgende prijzen voor de loterij aanbieden;

PLUS Guido van Dijck biedt 1 minuut lang gratis winkelen aan!

Enjoy Hotels sponsort een all-in-weekend voor 2 personen in Schlosshotel Sophia in Duitsland! Wunderbar!

Slagerij en Traiteur Angelique Leenders biedt een vleespakket aan, in een rijk gevulde koeltas met allerlei producten die bij de bereiding gebruikt kunnen worden. Ideaal toch?

Proeflokaal Goesting geeft een proeverij van maar liefst 6 bieren weg!

Voor de échte bierliefhebber;

Proeflokaal Goesting geeft een proeverij van maar liefst 6 bieren weg!

Soms is het tijd om jezelf even lekker in de watten te leggen. Dat komt mooi uit met het heerlijke producten pakket dat je tijdens de loterij kunt winnen van Vievermans Huidkliniek.

Schipper mag ik overvaren? Ow, jazeker! Want met een bootreis cadeau van Filia Moasae Wanssum Maasboot, kun je genieten van Noord-Limburg op het water!

Niet alleen de bierliefhebbers hebben geluk tijdens de loterij, ook echte wijnliefhebbers kunnen genieten van een lekker pakket van Wijnhuis Venray!

In de omgeving van Venray is het altijd mooi fietsen door de natuur. Een goed onderhouden fiets kan hierbij zeker niet ontbreken. Hoe leuk is het, dat je een pakket kunt winnen van Melvins Tweewielers!