Memories with Flavour

Eindejaars Concert i.s.m. het VMK

Een swingende, smakelijke avond

Dat kreeg het publiek in de grote zaal van Schouwburg Venray in deze kerstperiode voorgeschoteld tijdens het EindeJaarsConcert 2018 van het Venrays Mannenkoor, in samenwerking met Bigband Flavour uit Venray.

Onder de titel “Memories with Flavour” brachten wij voor de pauze een smakelijke mix van evergreens uit de Bigbandmuziek (o.a. “In the Mood” van Glenn Miller, “Sweet Georgia Brown”) en enkele nummers uit het populaire genre (o.a. “My boy”, “That man”) ten gehore.
De klanken van onze Bigband bleken voortreffelijk samen te gaan met de stemmen van de mannen uit het koor, bijvoorbeeld bij het welbekende “Moonlight Serenade” en “My way”, dat door drie solisten van het koor werd vertolkt.

Na de pauze kwam het publiek in kerstsfeer door o.a. het ingetogen “Stille nacht” van het VMK , een swingend “Jingle Bell Rock” van beide verenigingen samen en “Fairytale of New York” van ons. En natuurlijk werd als toetje de Kerstkraker “Winterwonderland” geserveerd.

Al met al leverde deze unieke samenwerking een heerlijke avond op. Te horen aan de reacties van zowel het publiek als leden van beide verenigingen kijkt iedereen terug op een zeer aangename avond, passend bij de titel “Memories with Flavour”.

In elk geval smaakt deze combinatie naar meer!

Voor een sfeerimpressie kun je terecht op onze pagina met foto’s en opnames.

Video impressie link: https://www.facebook.com/Flavour.venray/videos/2152986281388182/

Link naar deel1 P&M TV: https://youtu.be/NXofYUZDYdQ?list=UUPLAYER_peelenmaastv

Link naar deel2 P&M TV: https://youtu.be/-32cPOe708g?list=UUPLAYER_peelenmaastv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.