Rabobank Clubkas Campage Uitslag

Op donderdagavond 14 juni heeft de bekendmaking van de Rabobank Clubkas actie 2018 plaatsgevonden in de Schouwburg Venray. Met 495 deelnemende verenigingen en stichtingen was de zaal en het balkon vrijwel vol. De stemmers van onze vereniging hebben in totaal 233, 40 euro bij elkaar gestemd waarvoor wij iedereen hartelijk danken en hopen op een gelijk of mogelijk nog beter resultaat in 2019!

Optreden: Smaak Zit Tussen Je Oren

“Smaak zit tussen je oren” is een culinair evenement in Venray dat voor de vijfde keer wordt georganiseerd.

Het smaakvolle weekend staat geheel in het teken van educatie, eten en drinken. Wij met Flavour verzorgen dit evenement op muzikale wijze op de donderdagavond 🎤.
Bij dit culinaire evenement komen de chefkoks samen om unieke en bijzondere gerechtjes te creëren voor de gasten. Chefkoks uit de gemeente bereiden voor de gasten verschillende soorten gerechtjes, die gemaakt worden met producten van de agrariërs uit de omgeving van Venray.
Heb je dus zin in een avond vol lekkers onder het genot van onze muziek, zorg dan dat je er bij bent!

Je kunt ons vinden op het evenement op de businessavond op 24 mei van 20.00 – 0.00 uur op het Schouwburgplein in Venray! Tickets zijn verkrijgbaar via www.smaakzittussenjeoren.nl.