Ameezing Venray: uitgesteld

We hebben moeten beslissen dit evenement te verplaatsen, de nieuwe datum is zaterdag 4 september 2021!
Ook wij houden ons uiteraard aan de voorgeschreven maatregelen rondom de coronacrisis. Om dit evenement een succes te laten worden, is voorbereidingstijd nodig. We hopen jullie allemaal volgend jaar te zien!

Samen met close harmony group Confetti en Schouwburg Venray organiseren wij een nieuw topevenement: Ameezing Venray! Dit evenement gaat plaatsvinden op vrijdagavond 4 september 2020 op het Schouwburgplein.

Het zou kunnen dat je dit evenement al kent door de eerdere edities die in onder andere Eindhoven, Breda, Tilburg en Maastricht hebben plaatsgevonden. In deze steden is het al een jaarlijks terugkerend evenement wat al meer dan 14 jaar bestaat en erg succesvol en vooral super gezellig is!

Wat kun je verwachten? Wij verzorgen de muziek van de leukste nationale en internationale nummers en jullie als publiek verzorgen (mede) de zang. Ken je de tekst niet? Wees gerust, wij zorgen dat je een boekje met alle songteksten hebt, zodat het meezingen feilloos verloopt. Onder het genot van een lekker drankje gaan we met z’n allen dus helemaal los!

Dit meezing-feest is gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk, dus we zien je graag daar op het plein.