19-06-2015

Contact

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil je ook een feestje? Of heb je een andere vraag?
Laat het ons dan weten via het onderstaande contact formulier of bel met Harm Basten 06 107 139 18 of met Bert Linders 06 290 850 31.

[/vc_column_text][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals reisafstand en het aantal uren. Daarnaast kan het eventueel verschillen als het repertoire aangepast moet worden bij bijvoorbeeld een privĂ©-feest (bruiloft, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest) of een groot event. Het is handig om ons voldoende informatie te verstrekken via dit formulier of ons e-mailadres zodat we het e.e.a. kunnen afstemmen. Vermeldt hierin om wat voor soort feest (of event) het gaat, voor hoeveel personen, op welke locatie het zal plaatsvinden en op welke datum, zodat we kunnen zien of we beschikbaar zijn.[/vc_column_text][vc_toggle title=”Wat moeten de afmetingen van het podium zijn?” style=”rounded” color=”chocolate” el_id=”1435171859844-af9bfa01-e2bd”]

  De minimum afmetingen voor een podium moeten 9 x 6 m zijn, bij voorkeur op een verhoogd podium (bijvoorbeeld ca. 70 cm hoog).

  [/vc_toggle][vc_toggle title=”Beschikt Flavour over licht- en geluidsinstallatie?” style=”rounded” color=”chocolate”]

  Ja, wij hebben de beschikking over een eigen licht- en geluidsinstallatie die aangepast kan worden aan de behoeften (kosten zijn vanaf 250 euro).

  [/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

  60 gedachten over “Contact

  Reacties zijn gesloten.